Benkeplater

Granitt, silestone og dekton er blant de absolutt beste materialene å velge som benkeplater. Du får en ekstremt slitesterk overflate som tåler høye temperaturer, krever ingen eller minimalt med vedlikehold og ser utrolig flott ut.

Ledende leverandør med 20 års erfaring

Scan Granitt har vokst til å bli en av norges ledende produsenter av benkeplater i naturstein, silestone og dekton. I 2015 flyttet vi inn i nye, moderne produksjonslokaler. Med en produksjonslinje som i stor grad er automatisert har vi per dags dato landets nyeste og mest moderne produksjonsfasiliteter. Med moderne og svært presise CNC maskiner og et meget høyt fokus på detaljer kan vi levere benkeplater av beste kvalitet, som gir et perfekt resultat på ditt kjøkken eller bad.

25 års kvalitetsgaranti

Scan Granitt setter kvalitet og detaljer i fokus. Dette kan vi garantere ved å gi deg vår 25 års kvalitetsgaranti. Som eneste leverandør i Norge tilby vi skriftlig garanti på hele vårt utførende arbeid.

Kontrollmåling og montering

For å sikre en en best mulig totalopplevelse, anbefales det at våre profesjonelle og erfarne montører foretar kontrollmåling og montering. På den måten er du som kunde garantert best mulig resultat.

Hvordan kjøpe benkeplater fra oss

Scan Granitt er hovedsaklig en grossist som leverer benkeplater via vårt forhandlernettverk som består av over 70 forhandlere. Vi samarbeider med kjøkkenbutikker, byggevarehus, designere og arkitekter i hele Norge. Se vår forhandleroversikt for å finne din nærmeste butikk. Vi hjelper deg gjerne med priser og informasjon dersom du ikke finner din butikk i oversikten. Ta kontakt.

Prosjekter

Vi er totalleverandør av steinprodukter til større prosjekter som hotell, leilighetskomplekser, offentlige bygg osv. Ta kontakt  for å høre hvordan vi kan løse deres prosjekt

VÅRE BENKEPLATER

Nyheter