Lundhs Emerald

Lundhs Emerald er den originale Emerald Pearl, med et tydelig innslag av glitrende blå krystaller mot en mørk bakgrunn. Materialet kommer fra TJølling i Larvik. Det er en av verdens mest populære granitt-typer for kjøkkenbenkeplater, og blir også brukt på interiør, som gulv, vegger, trapper, og skrivebord i hoteller, banker, eksklusive forretninger og flyplasser.

Alle Lundhs Realstone benkeplater passer perfekt som benkeplate til kjøkken og bad. Varme, søl og hardt bruk gir ingen tegn til slitasje. For å garantere at du får de absolutt beste utvalgte materialene vil vi deg  et unikt sertifikat som viser hvor akkurat din stein er hentet ut.ue

Overflater:
Lundhs Emerakd fås i 2 forskjellige lagerførte overflater. Tradisjonell polert overflate, samt matt børstet. Sistnevnte overflate er blitt veldig populært den siste tiden. Prøver på alle vår steinsorter finner du hos våre forhandlere eller vårt showroom i Sandefjord.

Tykkelser:
Lundhs Emerald fås i 2 og 3cm overflater. Ønskes tykkere utseende på benkeplaten lages det med sarg. På denne måten kan utssende på benkeplaten bli så tykk som man ønsker.

Naturmaterialet:
Materialer fra Lundhs er 100% naturmaterialer. Det vil si at hver eneste benkeplate er unik, med ulike strukturer, farger og krystallstørrelser. Man vil dermed aldri få en helt identisk leveranse om utstilling eller prøver. Hvis man ønsker er alle våre kunder velkomne til vårt lager og showroom for å besikte og plukke ut sin egen benkeplate.

Detaljer:
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? el-kontakt i benkeplaten? Hordan kantprofil passer til ditt kjøkken? Vi har samlet alle disse detaljene på egen side så du enkelt kan ta dine valg:

DETALJER OG MULIGHETER

Ønsker du mer informasjon?