fbpx
Scan Granitt logo
casarstone bianco drift

Bianco Drift

Caesarstone

Caesarstone er produsert av en av verdens ledende leverandører av kvartskompositt. Vi har valgt ut et begrenset men nøye utvalgt sortiment av disse platene, de fleste med en lavere pris enn andre materialer. Disse inngår i vår økonomiserie. 

Caesarstone benkeplater lages av opp til 90% naturlig kvarts. Dette blandes med et bindemiddel fargepigmenter. Den høye konsentrasjonen av kvarts fører til at overflaten blir tett og ekstremt slitesterk. Da Caesarstone også er 100% vedlikeholdsfritt, er materialet meget godt egnet for benkeplater på kjøkken og bad.    

Tykkelser
Benkeplatene fra Caesarstone er tilgjengelig i 20mm tykkelse. Ved et ønske om et mer massivt utseende på benkeplaten, kan vi levere benkeplater produsert med sarg. 

Overflater
Caesarstone er tilgjengelig i to ulike lagerførte overflater – polert eller matt – avhengig av hvilken type du ønsker. Prøver på alle vår steinsorter finner du hos våre forhandlere eller vårt showroom i Sandefjord. Ta kontakt for informasjon om leveringstid og tilgjengelighet på din benkeplate. 

Størrelser
Caesarstone kan leveres i størrelser opp til 302x142cm.  

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater har du en rekke valgmuligheter. Ønsker du underlimt eller planlimt vask? El-kontakt i benkeplaten? Hvilken type kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning. 

Hvert produkt er unikt

UV-bestandig

Varmebestandig

Ripebestandig

Tåler vann og andre væsker

Vedlikeholdsfritt

CAESARSTONE

Fordeler

Vedlikeholdsvennlig

Caesarstone benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Caesarstone benkeplater vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Caesarstone er en overflate med lav porøsitet som garanterer null væskeabsorpsjon. Kvarts er en av de hardeste mineralene som finnes. Dette gjør Caesarstone ekstra motstandsdyktig mot eksterne angrep.

Støtbestandig

Caesarstone er produsert i hovedsak av kvarts, som er er hardt og holdbart mineral som gjør at benkplatene meget motstandsyktige mot støt og slag. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

Vil du vite mer?