fbpx
Scan Granitt logo
lunds royal

Lundhs Real Stone

Lundhs Real Stone er en samling av utvalgte typer naturstein fra Lundhs, Norges ledende produsent av Larvikitt. Ved å velge Lundhs Real Stone levert fra Scan Granitt, sikrer du deg den beste materialkvaliteten innen naturstein. Vi er Norges eneste leverandør av Lundhs Real Stone, og kan garantere høyeste kvalitet på materialer og arbeid i hver eneste leveranse.

Med sine unike egenskaper passer Lundhs Real Stone perfekt som benkeplater.

Larvikitt er Norges nasjonalstein
Larvikitt er en unik, Norsk naturstein som ikke finnes noe annet sted i verden. Steinsorten har fått sitt navn fra byen Larvik da den kun er å finne i dette området. Larvikitt finner du altså bare i Oslofeltet, som strekker seg fra Larvik til Mjøsa. Bergarten ble til gjennom en magmatisk reaksjon for 290 millioner år siden. Larvikitt en dypbergart, også kalt intrusiv størkningsbergart, som har blitt dannet under høyt trykk og høy temperatur dypt nede i jordskorpen. Størkningen av steinmassene på dypet foregikk over en vesentlig lengre periode enn størkningen av lava på overflaten. Derfor fikk de enkelte krystallene god tid på seg til å vokse seg store. Larvikitt er en syanitt, men kalles som regel granitt.

  Hvert produkt er unikt

  UV-bestandig

  Varmebestandig

  Ripebestandig

  Tåler vann og andre væsker

  Vedlikeholdsfritt

  Våre Lundhs Real Stone benkeplater

  lundhs antique

  Fordeler

  Vedlikeholdsvennlig

  Lundhs benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Lundhs benkeplater vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

  Ripe- og flekkbestandig

  Lundhs benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

  Støtbestandig

  Lundhs benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

  UV bestandig

  Lundhs benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
  andre utendørs-produkter.

  Varmebestandig

  Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

  Vil du vite mer?