fbpx
Scan Granitt logo
lunds royal

Silestone

Silestone er benkeplater fra verdens ledende leverandør av kvartskompositt. Et stort utvalg av farger, tykkelser og overflater gjør Silestone til et soleklart valg dersom du ønsker benkeplater i kvartskompositt.

Silestone benkeplater lages av 90-93% naturlig kvarts. Dette blandes med bindemiddel og ønsket farge. Den høye konsentrasjonen av kvarts fører til at overflaten blir tett og ekstremt slitesterk. Da Silestone også er 100% vedlikeholdsfritt, er materialet er meget godt egnet for benkeplater på kjøkken og bad. Vi fører baderomsservanter fra Silestone. Dette er høykvalitetsprodukter som gir et helt unikt preg på badet ditt.

Tykkelser
Benkeplatene fra Silestone fås i 12mm, 20mm og 30mm tykkelse. Med tanke på bruddstyrke gir Scan Granitt kun garanti på plater med 20mm og 30mm tykkelse. 12mm tykkelse kan f.eks brukes som veggplater. Ved et ønske om et mer massivt utseende på benkeplaten kan vi levere plater med sarg.

Overflater
Silestone fås i 3 forskjellige lagerførte overflater. Tradisjonell polert overflate, suede og vulcano.  Prøver på alle vår steinsorter finner du hos våre forhandlere eller vårt showroom i Sandefjord. Ta kontakt for å vite leveringstid og tilgjengelighet på din benkeplate.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater har du en rekke valgmuligheter. Ønsker du underlimt eller planlimt vask? El-kontakt i benkeplaten? Hvilken type kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning.

  Hvert produkt er unikt

  UV-bestandig

  Varmebestandig

  Ripebestandig

  Tåler vann og andre væsker

  Vedlikeholdsfritt

  silestone

  Fordeler

  Vedlikeholdsvennlig

  Silestone benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Silestone benkeplater vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

  Ripe- og flekkbestandig

  Silestone er en overflate med lav porøsitet som garanterer null væskeabsorpsjon. Kvarts er en av de hardeste mineralene som finnes. Dette gjør Silestone® ekstra motstandsdyktig mot eksterne angrep.

  Støtbestandig

  Silestone er produsert i hovedsak av kvarts, som er er hardt og holdbart mineral som gjør at benkplatene meget motstandsyktige
  mot støt og slag. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

  Hvert produkt er unikt

  UV-bestandig

  Varmebestandig

  Ripebestandig

  Tåler vann og andre væsker

  Vedlikeholdsfritt

  Vil du vite mer?