fbpx
Scan Granitt logo
Benkeplate naturstein

Dekton

Dekton bruker eksklusiv partikkelsintringsteknologi, en høyteknologisk prosess som representerer en forbedret versjon av den metamorfosiske endringen som naturstein går gjennom når de utsettes for høye temperaturer og trykk over tusenvis av år.

Ved bruk av denne prosessen produseres et materiale som passer meget godt for benkeplater. Dekton er et ekstremt slitesterkt materiale som er motstandsdyktig mot høye temperaturer, store ytre påvirkninger og alle typer matvarer (syrer, oljer, rødvin m.m.)

Dekton er et 100% naturlig materiale, produsert med de beste mineralene naturen kan tilby. Mineralene er blandet under høye temperaturer og presset sammen under ekstremt høyt trykk.
Dette gjør at man får et 100% tett og vedlikeholdsfritt produkt.

dekton

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Dekton benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Dekton vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Dekton benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Dekton benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dekton benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?