fbpx
Scan Granitt logo
Benkeplate naturstein

Naturstein

Velg naturstein fra en ledende aktør. Vi lagerfører store mengder naturstein fra hele verden, og har i tillegg tilgang på over 800 ulike farger og overflater fra våre leverandører. Dersom du ønsker granitt fra India eller Afrika, marmor fra Italia eller kvarts fra Brasil så har vi helt sikkert det du måtte ønske.

Med sine fantastiske egenskaper passer naturstein perfekt som benkeplater, flis på gulv og bordplater. De aller fleste varianter av naturstein krever ikke vedlikehold, tåler høye temperaturer og er ekstremt slitesterke.

Vår naturstein er nøye plukket ut i steinbrudd og hos produsent. Dette er viktig for å kunne møte kravene til kvalitet som er nødvendig for å dekke vår 25 års kvalitetsgaranti.

Trykk på ønsket steinsort for å se detaljer, miljøbilder og egenskaper på alle våre varianter.

Da naturstein er skåret direkte ut fra fjell og naturlig prosessert, vil det alltid kunne være ulikheter mellom prøver og ferdig levert produkt. Selv om vi garanterer for beste kvalitet i hver leveranse, kan det være årer, krystaller, farger som ikke er likt det man har sett tidligere. Det er dette som gjør naturmaterialer unikt og spesielt. Dersom du er usikker eller nysgjerrig på akkurat hvordan din benkeplate vil se, er det mulig å besøke vårt lager for å besikte og plukke ut plater selv.

Foto: Ask&Eng

naturstein

Fordeler

Vedlikehold

Gå inn på hvert produkt for å se hvilket vedlikehold den aktuelle steinen krever.

Støtbestandig

Materialet har stor motstandsdyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dette materialet tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter

Unikt

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.
Om ønskelig kan materialer besiktiges på vårt lager før produksjon.

Varmebestandig

Gå inn på hvert produkt for å se hvor varmebestandig den aktuelle steinen er.

Vil du vite mer?