fbpx
Scan Granitt logo

Om oss

Scan Granitt har vokst til å bli en av Norges ledende produsenter av benkeplater i naturstein, kvartskompositt og «sintret sten».  

Vår produksjonslinje er blant landets nyeste og mest moderne, og maskinparken er rigget for økt volum og videre vekst. Vår høyeste prioritet er fornøyde kunder. Derfor strekker vi oss langt for å skreddersy produkter for hver enkelt kunde. 

Prosjekter  
Vi leverer stein til større prosjekter på f.eks hoteller, restauranter, offentlige bygg og leilighetskomplekser. Vår profesjonelle gjennomføringsevne gjør oss til en god prosjektpartner.   

Benkeplater 
Neolith, Lundhs Real Stone, Caesarstone, Naturstein, Silestone og Dekton er blant de absolutt beste materialene å velge som benkeplater. Du får en ekstremt slitesterk overflate som tåler høye temperaturer, krever ingen eller minimalt med vedlikehold og ser utrolig flott ut. 

Hvorfor velge Scan Granitt? 
Vi er eneste aktør som har 25 års kvalitetsgaranti og 5 års uhellsgaranti på våre benkeplater og er stolte av å levere produkter av beste kvaliteten på markedet. Vi har et stort fokus på kontroll i alle ledd, som gjenspeiles i våre leveranser.  

 

25-års kvalitetsgaranti

5-års
uhellsgaranti

Hvert produkt er unikt

UV-bestandig

Varmebestandig

Ripebestandig

Tåler vann og andre væsker

Vedlikeholdsfritt

eksklusive

BENKEPLATER

LUNDHS REAL STONE

Lundhs Real Stone er en samling av utvalgte typer naturstein fra Lundhs, norges ledende produsent av Larvikitt. Ved å velge Lundhs Real Stone levert fra Scan Granitt, sikrer du deg den beste materialkvaliteten innen naturstein. Vi er norges eneste leverandør av Lundhs Real Stone, og kan garantere høyeste kvalitet på materialer og arbeid i hver eneste leveranse. 

dekton benkeplate

NEOLITH

Neolith er storformat stein med sintret overflate. Sintret overflate vokser kraftig i popularitet og etterspørselen kommer fra private, designere og arkitekter. Neolith er er motstandsdyktig mot både UV- stråler og striper/ skader. Her vil du finne et stort utvalg av vakre overflatefinisher – alle med samme fantastiske egenskaper. Drøm deg bort i vårt sortiment. 

naturstein scan granitt

NATURSTEIN

Velg naturstein fra en ledende aktør.
Vi lagerfører store mengder naturstein fra hele verden, og har i tillegg tilgang på over 800 ulike farger og overflater fra våre leverandører. Dersom du ønsker granitt fra India eller Afrika, marmor fra Italia eller kvarts fra Brasil så har vi helt sikkert det du måtte ønske.

silestone benkeplate

SILESTONE

Silestone er benkeplater fra verdens ledende leverandør av kvartskompositt. Et stort utvalg av farger, tykkelser og overflater gjør Silestone til et soleklart valg dersom du ønsker benkeplater i kvartskompositt. Den høye konsentrasjonen av kvarts fører til at overflaten blir tett og ekstremt slitesterk. Da Silestone også er 100% vedlikeholdsfritt, er materialet er meget godt egnet for benkeplater på kjøkken og bad.

CAESARSTONE

Caesarstone er premium quartz benkeplater som blir brukt i både private hjem og kommerserielle prosjekter. Caesarstone kombinerer vakre overflater med utmerkede egenskaper for tåle hverdagens bruk. Se vårt store sortiment av Caesarstone benkeplater. Ceaserstone universet består av flere enn våre lagerførte varer, send gjerne forespørsel.

dekton benkeplate

DEKTON

Dekton bruker eksklusiv partikkelsintringsteknologi, en høyteknologisk prosess som representerer en forbedret versjon av den metamorfosiske endringen som naturstein går gjennom når de utsettes for høye temperaturer og trykk over tusenvis av år. Ved bruk av denne prosessen produseres et materiale som passer meget godt for benkeplater. Dekton er et ekstremt slitesterkt materiale.

Linda Steen i Scenario interiørarkitekter forteller om stein og vårt samarbeid

Har du spørsmål?