fbpx
Scan Granitt logo
laos benkeplate

Bromo

 

Bromo har en vakker mørkeblå nyanse, som er inspirert av homogene, metamorfiske klippestener som f.eks. skifer. Et raffineret, nedtonet grafisk uttryk, en detaljert tekstur og en naturlig estetikk definerer den stemningsfulle fargen, som er perfekt til alle innredninger. Bromo er designet til å matche perfekt inn i den bestående Dekton® Natural Collection, en serie som understøtter Cosentinos ønske om å gjenskape naturen på den vakreste måte.

Fås i matt, strukturert overflate.

Tilgjengelig med mesh.

Overflate

Matt, strukturert overflate.

Størrelser

3200 x 1440

Tykkelser

12, 20, 40 mm

Leveringstid

4-5 uker på standardvarer
6-8 uker på bestillingsvarer

bromo

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Dekton benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Dekton vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Dekton benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Dekton benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dekton benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?