fbpx
Scan Granitt logo
danae

Danae

 

Som sand som beveger seg i ørkenen, reflekteres ulike nyanser av beige seg langs overflaten for å fange essensen av denne bevegelsen.

Format:
320 x 144 cm

Tykkelser:
0.8cm 1.2cm 2cm 3cm

Tilgjengelig med mesh

 

danae

Fordeler

UV-motstandsyktig

Våre benkeplater er UV-motstandsdyktige.

Ripe- og flekkbestandig

I en hverdag er det deilig å slippeå bekymre seg for riper og flekker i hverdagens bruk. Dekton sine benkeplater er ripe- og flekkbestandige.

Tåler kulde og høy varme

Om du velger en Dekton benkeplate får du en benkeplate som tåler høy varme. Her kan du sette fra deg varme kjeler uten at det lager noen merker. Benkeplaten tåler også kulde uten å etterlate flekker.

danae

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Dekton benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Dekton vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Dekton benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Dekton benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dekton benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?