fbpx
Scan Granitt logo
dekton aura

Korso

Dekton® Stonika Korso er inspirtert av naturlig stein, og er en farge som gjenspeiler den delikate, allsidige naturen av Gris Pulpis-marmor. En fargepalett basert på jordtoner i kontrast mot grå årer av varierende intensitet. Korso defineres av tidløshet, visuelle inntrykk og stor personlighet med dens kombinasjon av blendende glans og grafisk hyperrealisme.

Format:
320 x 144 cm

Tykkelser:
0.8cm 1.2cm 2cm

Tilgjengelig med mesh

korso

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Dekton benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Dekton vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Dekton benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Dekton benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dekton benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?