fbpx
Scan Granitt logo
lunds royal

Lundhs Emerald

 

Lundhs Emerald er den originale Emerald Pearl, med et tydelig innslag av glitrende blå krystaller mot en mørk bakgrunn. Materialet kommer fra Tjølling i Larvik. Det er en av verdens mest populære granitt-typer for kjøkken benkeplater, og blir også brukt på interiør, som gulv, vegger, trapper, og skrivebord i hoteller, banker, eksklusive forretninger og flyplasser.

Alle Lundhs Real Stone benkeplater passer perfekt som benkeplate til kjøkken og bad. Varme, søl og hard bruk gir ingen tegn til slitasje. For å garantere at du får de absolutt beste utvalgte materialene vil vi deg  et unikt sertifikat som viser hvor akkurat din stein er hentet ut.

Alle foto: Lundhs / Morten Rakke

Størrelser

3300×1800

Tykkelse

20, 30, 40 mm

Leveringstider

4-5 uker 

lunds royal

lundhs emerald

Fordeler

Vedlikeholdsvennlig

Lundhs benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Lundhs benkeplater vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Lundhs benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Lundhs benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Lundhs benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?