fbpx
Scan Granitt logo
Benkeplate naturstein

Black Antique

NATURSTEIN – GRANITT
På grunn av sitt unike mønster er denne vakre benkeplaten spesielt egnet for store områder, innendørs og utendørs. Takket være sin syrebestandighet er materialet egnet for benkeplate på kjøkkenet og mange andre bruksområder.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? El-kontakt i benkeplaten? Hvilken kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning.

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver.

Overflate

Polert og børstet matt

Størrelser

Varierende

Tykkelser

20, 30, 40 mm

Leveringstid

6-8 uker

Black Antique

Fordeler

Eksklusiv

Black Antique er en svært eksklusiv benkeplate som krever vedlikehold. Benkeplaten må impregneres for å beholde den vakre finishen.

Unikt produkt

Da naturstein er skåret direkte ut fra fjell og naturlig prosessert, vil det alltid kunne være ulikheter mellom prøver og ferdig levert produkt. Selv om vi garanterer for beste kvalitet i hver leveranse, kan det være årer, krystaller, farger som ikke er likt det man har sett tidligere.

Tåler middels høy varme

Om du velger Black Antique naturstein benkeplate får du en benkeplate som tåler middels høy varme.

Vil du vite mer?