fbpx
Scan Granitt logo
Benkeplate naturstein

Galattica Blue

 NATURSTEIN – GRANITT
På grunn av sitt unike mønster er denne benkeplaten fra Ukraina spesielt egnet for store områder, innendørs og utendørs. Med store, blå krystaller er steinsorten imponerende i samspill med naturlig sollys. Takket være sin syrebestandighet er materialet egnet for benkeplate på kjøkkenet og mange andre bruksområder.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? El-kontakt i benkeplaten? Hvilken kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning.

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver.

galattica Blue

Fordeler

Vedlikehold

Denne steinsorten trenger ingen vedlikehold utover normale vaskerutiner. Det er en hard steinsort som tåler mye, hvor matvarer, væske og syreholdige produkter ikke vil skade eller lage merker i benkeplaten.

Unikt produkt

Da naturstein er skåret direkte ut fra fjell og naturlig prosessert, vil det alltid kunne være ulikheter mellom prøver og ferdig levert produkt. Selv om vi garanterer for beste kvalitet i hver leveranse, kan det være årer, krystaller, farger som ikke er likt det man har sett tidligere.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade

Vil du vite mer?