fbpx
Scan Granitt logo

Darja Barannik er et kjent navn i motebransjen og med sine 245 k følgere, deler hun hverdagen sin hvor hun viser inspirasjon fra hele verden. Med et hektisk og spennende liv er det alltid best å lande hjemme hos seg selv. Som Darja selv sier:

Embracing the heart of the apartment – @scangranitt’s exquisite Italian stone.
Its natural allure, gentle color and delightful patterns infuse elegance into the kitchen space 🤎 

Darja er genuint opptatt av kvalitet og ekte produkter. Derfor valgte hun natursteinen Quarzite Naica til sitt vakre kjøkken.

Darja lever et hektisk liv med mye reising. Derfor setter hun ekstra pris på å komme hjem til sin vakre leilighet på Frogner i Oslo. Dette er hennes fristed. 

Hva var det viktigste for deg når du valgte stein til ditt kjøkken?

At det skulle være en harmonisk og varm atmosfære. Jeg elsker kombinasjonen av det varme treverket og den naturlige, italienske stenen. Samspillet materialitetene og fargene gir et balansert uttrykk, komplimenterer hverandre godt og gir en ro til leiligheten. Kjøkkenet har helt klart blitt hjerte av dette hjemmet som et naturlig samlingspunkt.

 

Hva er viktig for deg når du innreder leiligheten din?

Mye av det jeg allerede har nevnt, men det viktigste er å skape et koselig og trygt hjem.
Et sted jeg finner ro og kan lade batteriene mens øyenen kan hvile på de ulike elementene jeg har satt sammen her. Det er også på mange måter en forlengelse av min personlige klesstil; tidløst og elegant med iøyenfallende detaljer.

Hva gjorde at du valgte steinen du endte opp med?

Det var helt klart en lang prosess å finne riktig sten. Det visuelle hadde jeg en ganske klar persepsjon om hva jeg ønsket meg. Det skulle først og fremst være en natursten, i en lys, beige tone, men ikke minst en robust sten som tålte mye. Jeg er ikke spesielt forsiktig av meg og liker å rote litt når jeg lager mat, så det var veldig viktig at benkeplaten skulle tåle en god del uten at det flekket. Etter månender med bruk, så kan jeg virkelig gå god for denne stenen.

Bilder fra Darja sin instagram.
Foto: Birgit Fauske

Bilder fra Darja sin instagram.
Foto: Birgit Fauske

Bilder fra Darja sin instagram.
Foto: Birgit Fauske

Hvis dere skal se inn i interiørkulen din – hvilke trender tror du er kommet for å bli,
og hva ser du kommer fremover?

Jeg er ikke en som slenger meg på trender, verken i klesveien eller i interiør, men jeg liker å implementere elementer her og der. Derfor er også rammene ganske nøytrale og de kan enkelt bli varmere eller kaldere. Jeg tror veldig på en god blanding av materialer, farger, nytt og brukt, ikke minst fine pynteting som krukker, puter og kunst på veggene, som enkelt kan gi et mer personlig preg og stil. Det er ikke noe rett eller galt i interiørverden, det viktigste er at man skaper et hjem man selv trives og finner roen i. Gjør det koselig og gjør det anvedelig.