fbpx
Scan Granitt logo
lymra-benkeplate

Lymra

 

NATURSTEIN – KALKSTEIN

På grunn av det ensartede mønsteret er den beige kalksteinen fra Tyrkia spesielt egnet for store innendørsapplikasjoner.

Fås i matt overflate.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? El-kontakt i benkeplaten? Hvilken kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning.

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver.

Overflate

Matt

Størrelser

Varierende

Tykkelser

20, 30, 40 mm

Leveringstid

6-8 uker

Crema-Avorio-hel-plate

Lymra

Fordeler

Vedlikehold

Denne steinsorten må impregneres 1-2 ganger pr år for å bedre vedlikeholdet.
Samtidig vil det bli merker etter bruk hvor f.eks vin, olje og sitrus gir merker som ikke går bort. Dette er et material for de som setter estetikk og design foran brukervennlighet.

Støtbestandig

Materialet har stor motstandsdyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dette materialet tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter

Unikt

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.
Om ønskelig kan materialer besiktiges på vårt lager før produksjon.

Varmebestandig

Dette er et material som har høy bestandighet mot varme, men det anbefales samtidig å benytte gryteunderlag for å være 100% sikker på å unngå merker i benkeplaten

Vil du vite mer?