fbpx
Scan Granitt logo

Følg oss

Naturstein benkeplate

Grigio Argento

NATURSTEIN – MARMOR

Med sitt unike overflatemønster, skiller denne grå marmoren fra Italia seg ut og passer ekstra godt på store overflater, inne som ute.

Tykkelser
Grigio Argento fås i 20 og 30mm tykkelse:
Ønskes tykkere utseende på benkeplaten lages dette med sarg

Overflater
Grigio Argento er lagerført i polert overflate. Matt og mattbørstet overflate får på forespørsel. Prøver på alle vår steinsorter finner du hos våre forhandlere eller vårt showroom i Sandefjord. Ta kontakt for å vite leveringstid og tilgjengelighet på din benkeplate.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? el-kontakt i benkeplaten? Hvilken kantprofil passer til ditt kjøkken? Kontakt oss for rådgivning.

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver. Hvis ønskelig kan benkeplatene besiktiges på vårt lager i Sandefjord.

 

Grigio Argento

Fordeler

Vedlikehold

Denne steinsorten må impregneres 1-2 ganger pr år for å bedre vedlikeholdet.
Samtidig vil det bli merker etter bruk hvor f.eks vin, olje og sitrus gir merker som ikke går bort. Dette er et material for de som setter estetikk og design foran brukervennlighet.

Støtbestandig

Materialet har stor motstandsdyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dette materialet tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter

Unikt

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.
Om ønskelig kan materialer besiktiges på vårt lager før produksjon.

Varmebestandig

Dette er et material som har høy bestandighet mot varme, men det anbefales samtidig å benytte gryteunderlag for å være 100% sikker på å unngå merker i benkeplaten

Vil du vite mer?