fbpx
Scan Granitt logo

Følg oss

Benkeplate naturstein

Verde Guatemala

NATURSTEIN – MARMOR

På grunn av sine unike struktur egner Verde Guatemala seg ekstra godt på store benkeplater som i for eksempel kantiner eller i restaurant. Produktet egner seg inne og delvis ute.

Tykkelser
Verde Guatemala fås i 20 og 30mm tykkelse:
Ønskes tykkere utseende på benkeplaten lages dette med sarg

Overflater
Verde Guatemala er lagerført i polert og matt overflate. Prøver på alle vår steinsorter finner du hos våre forhandlere eller vårt showroom i Sandefjord.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? el-kontakt i benkeplaten? Hordan kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning.

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver.

verde guatemala

Fordeler

Vedlikehold

Denne steinsorten må impregneres 1-2 ganger pr år for å bedre vedlikeholdet.
Samtidig vil det bli merker etter bruk hvor f.eks vin, olje og sitrus gir merker som ikke går bort. Dette er et material for de som setter estetikk og design foran brukervennlighet.

Støtbestandig

Materialet har stor motstandsdyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dette materialet tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter

Unikt

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.
Om ønskelig kan materialer besiktiges på vårt lager før produksjon.

Varmebestandig

Dette er et material som har høy bestandighet mot varme, men det anbefales samtidig å benytte gryteunderlag for å være 100% sikker på å unngå merker i benkeplaten

Vil du vite mer?