fbpx
Scan Granitt logo

Kristin Lindhjem bak kontoen @studiolindhjem er kjent for å ikke inngå kompromiss på design og kvalitet, og hun falt pladask for vår steinplate Bianco Siena som er en vakker marmor fra Brasil. Marmor er svært slitesterkt og tåler vann og høy varme. Derfor ble det et perfekt valg til det store vaskerommet hennes.

Hva er naturstein? Det ligger vel i ordet, helt naturlig stein. Scan Granitt lagerfører store mengder naturstein fra hele verden, og har i tillegg tilgang på over 800 ulike farger og overflater fra våre leverandører. Det strekker seg fra svart granitt fra India og Afrika til den hviteste marmor fra Italia. 

Her ser man steinen Kristin og Borgar har valgt til vaskerommet. Steinen heter Bianco Siena og er en vakker marmor fra Brasil. Legg merke til den store øya – et perfekt sted brette klær. Kristin har valgt å ha barnas klær på vaskerommet. Da er veien kort til å legge på plass også. Alle foto: Anne Bråtveit

Kristin har master i PR og markedsføring, men jobber nå fulltid som interiørdesigner. Hun er også utdannet trendforsker. Hennes beste råd når hun spår de kommende trendene er å se på det nostalgiske. Tiden er preget av stor usikkerhet, og vi vil mer søke mot det trygge, varme, koselige og lune. Nostalgien i oss kommer frem.

Minsten i familien liker godt å ta kveldsbadet i den store vasken!

Vaskerommet til Kristin og Borgar er på hele 38 kvm. Kristins tanke når hun satte av så stor plass til vaskerommet var at det skulle være et godt og lystbetont sted å være.
Med god plass og gjennomtenkte løsninger kan klesvasken og hverdagens stell bli en skikkelig behagelig oppgave.

Kristins 3 beste tips ved planlegging av vaskerom

1. Stor nok plass. Mange vaskerom blir fort rotete og uoversiktelige og klesvasken vokser seg fort ut i gangen, på soverommene eller i stua. Mye av grunnen til dette er manglende plass og organisering. Vaskerommet trenger absolutt ikke være 38 m2. Men plass til å brette tøy, et sted tørkestativet kan stå oppslått og plass til oppbevaring er lurt for å holde det ryddig og organsiert, selv på vaskerommet. 

2. Klinke til! Vaskerommet er bare for deg og de du bor med. Bruk derfor dette rommet til å male den fargen du egentlig hadde lyst på i stua eller kjøkkenet. Lag deg et delikat eller morsomt rom og klink til med materialene du har skikkelig lyst på. Vi gikk for ekte marmorbenkeplate på vaskerommet med store drastiske årer. Angrer ikke et sekund! Kjør på med vegglampe, gulv med farge/møsnter, en fin taklampe, bilder på veggen og gjerne en liftgardin om det skulle passe. En marmorplate varer også evig!

3. Skittentøyskurver på hjul! Enkelt å flytte på og trille frem til vaskemaskinen. Vaskemaskin og tørketrommel i arbeidshøyde. Har du barn kan jeg anbefale klesskap til barna på vaskerommet og en stor vask på 80 cm med en stor kran med dusjfunksjon! Perfekt sted til kveldsbadet eller til en kjapp vask av skittene sommerføtter og hender.

De dramatiske årene nyter god plass å strekke seg ut på
og virkelig få vist seg frem!

Vår naturstein

Naturstein er skåret direkte ut fra fjell og naturlig prosessert, derfor vil det alltid kunne være ulikheter mellom prøver og ferdig levert produkt. Dette gjør hver steinplate helt unik! Med sine fantastiske egenskaper passer naturstein perfekt som benkeplater, flis på gulv og bordplater. De aller fleste varianter av naturstein krever ikke vedlikehold, tåler høye temperaturer og er ekstremt slitesterke.

Vår naturstein er nøye plukket ut i steinbrudd og hos våre produsenter. Dette er viktig for å kunne møte kravene til kvalitet som er nødvendig for å dekke vår 25 års kvalitetsgaranti. Vær oppmerksom på at selv om vi har et mindre utvalg av naturstein her på vår nettside, har vi et enda bredere sortiment å velge fra. Ta kontakt om du har spørsmål.

På vaskerommet er det takhøyde på 4 meter, og et stort vindu fra gulv til tak slipper inn godt arbeidslys. Innredningen er fra Sigdal Kjøkken og fargen er Jotun sin Minty Breeze.

Kristin valge å la steinen gå 20 cm opp langs veggen som sprutvegg. En sprutekant er praktisk med tanke på vannsøl og matfett. Det er også et vakkert dekorelement. Velg gjerne sprutekant i samme stein som benkeplaten for et helhetlig og vakkert uttrykk. Sprutekanter spesifiseres mellom 30-200 mm.

Vaskerommet til Kristin er ikke tilfeldig. Den store vasken kan også brukes til hverdagsbadet til de to guttene hennes og en stor benkeplate til stell.