fbpx
Scan Granitt logo
Naturstein benkeplate

Brown Silk

 

NATURSTEIN – SANDSTEIN/ KVARTSITT

Brown Silk er en fantasisk vakker sandstein. Brown Silk er laget av Brasiliansk kvartsitt og har en unik brun overflate med struktur. Steinen er laget av lag på lag med varierte mineraler, som har vært under enormt press og varme over millioner av år. Dette gjør hvert uttak av steinen helt unik.

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? El-kontakt i benkeplaten? Hvilken kantprofil passer til ditt kjøkken? Kontakt oss for rådgivning.

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver. Hvis ønskelig kan benkeplatene besiktiges på vårt lager i Sandefjord.

 

Overflate

Polert og børstet matt

Størrelser

Varierende

Tykkelser

20, 30, 40 mm

Leveringstid

6-8 uker

brown silk

Fordeler

Vedlikehold

Denne steinsorten må impregneres 1 gang pr år for å bedre vedlikeholdet. Det er en hard steinsort som tåler mye, men kan kan i noen tilfeller oppleve å få flekker som er vanskelig og i værste fall umulig å få bort.

Støtbestandig

Materialet har stor motstandsdyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dette materialet tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter

Unikt

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.
Om ønskelig kan materialer besiktiges på vårt lager før produksjon.

Varmebestandig

Dette er et material som har høy bestandighet mot varme, men det anbefales samtidig å benytte gryteunderlag for å være 100% sikker på å unngå merker i benkeplaten

Vil du vite mer?