fbpx
Scan Granitt logo
Benkeplate naturstein

Tan Brown

En dyp rødbrun stein, med innslag av sort. Utvinnes I india, og er benyttet som benkeplater i flere tiår.

Tykkelser
Tan brown fås i 20 og 30mm tykkelse:
Ønskes tykkere utseende på benkeplaten lages dette med sarg.

Overflater
Tan Brown er lagerført i polert overflate, matt og mattbørstet overflate fås på forespørsel. Prøver på alle vår steinsorter finner du hos våre forhandlere eller vårt showroom i Sandefjord. .

Detaljer
Ved kjøp av nye benkeplater er det flere ting som må det må ta stilling til. Underlimt eller planlimt vask? el-kontakt i benkeplaten? Hvilken kantprofil passer til ditt kjøkken? Ta kontakt for rådgivning til ditt prosjekt!

Naturstein
Vi gjør oppmerksom på at all naturstein kan ha nyanseforskjeller i form av krystaller, farger, strukturer o.l. Leverte benkeplater kan ofte ha noe forskjellige utseende fra utstillinger og prøver.

brun benkeplate naturstein

Tan brown

Fordeler

Vedlikehold

Denne steinsorten trenger ingen vedlikehold utover normale vaskerutiner. Det er en hard steinsort som tåler mye, hvor matvarer, væske og syreholdige produkter ikke vil skade eller lage merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Materialet har stor motstandsdyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Dette materialet tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller andre utendørs-produkter.

Unikt

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.
Om ønskelig kan materialer besiktiges på vårt lager før produksjon.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?