fbpx
Scan Granitt logo
lunds royal

Calacatta ultrasoft

Dette materialet er inspirert av Calcatta marmor fra Italia og er et vakkert og klassisk materiale. Med store, tydelige årer passer denne steinen ekstra godt på store flater, som heldekkende øy eller benkeplater med bakplater, hvor årene kan strekke seg ut. Grå årer med et hint av gull dekker en lys hvit bakgrunn og tilfører lys og liv til rommet. Denne benkeplaten er i ultrasoft overflate (matt, slett struktur).  

Størrelser

3200×1600

Tykkelse

20 mm

Leveringstider

3-4 uker på lagerførte varer

Calacatta benkeplate kjøkkenøy
Calacatta benkeplate
Calacatta benkeplate kjøkkenøy

Calacatta ultrasoft

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Neolith benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. En Neolith benkeplate vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Neolith benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Neolith benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Neolith benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?