fbpx
Scan Granitt logo
Himalaya Crystal benkeplate

Calista

Calista henter inspirasjon til sitt design fra naturstein der man tydelig kan se fjellet – lag for lag av mineraler som er presset sammen over millioner av år. Calista har et  varmt, vakkert og rolig uttrykk.
Calista passer inn i flere stiler, alt fra moderne minimalisme til shaker stilen. Du får en benkeplate med de beste egenskapene. Nyt – bruk og lev.

Fås i Polert og ultrasoft utførelse.

Størrelser

3200×1600

Tykkelse

12 mm
20 mm

Leveringstider

Standard leveringstid: 4-5 uker
Bestilingsvarer: 6-8 uker

Himalaya Crystal benkeplate
Himalaya Crystal benkeplate

Calista

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Neolith benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. En Neolith benkeplate vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Neolith benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Neolith benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Neolith benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?