fbpx
Scan Granitt logo

Emilie Willoch Frøyland og samboeren Håvard stortrives i sin store leilighet på Grünerløkka i Oslo. Paret har akkurat gjennomført sin fjerde totalrenovering av leilighet i hovedstaden. Har du hørt begrepet «flipping»? Dette paret her er nemlig godt inni dette gamet, og på denne måten har de bygget opp en god kapital og mange gode erfaringer rikere for hvert prosjekt. 

neolith himalaya crystal benkeplate vask

Emilie har valgt å ha samme materiale i vasken som benkeplaten. Dette gir et sømløst og vakkert uttrykk uten for mange elementer.

Den vakre watherfall edgen på øya er et smykke i leiligheten og binder stuen og kjøkkenet sammen på en helhetlig måte. Legg merke til at mønsteret følger over kanten for et eksklusivt uttrykk.

Da de kjøpte sitt første renoveringsobjekt under pandemien, opprettet Emilie kontoen Home With Mila på Instagram og TikTok for å dele prosessen, prosjekter og innredning. På Instagram har hun i skrivende stund opparbeidet seg 105.000 følgere og er godt i gang med sin egen TV-serie om renovering av leiligheter.

Vi tok en prat med Emilie for å høre om leiligheten og hennes beste tips når det kommer til valg av kjøkken og benkeplate.

Hvem: Emilie Willoch Frøyland 30 år

Hva er du mest fornøyd med i leiligheten din?
Jeg er veldig fornøyd med den plassbygde reolen i stua til å oppbevare alle skattene mine, men husets hjerte er kjøkkenet vårt. Her rev vi et gammelt kjøkken fra 90-tallet som hadde ganske lite oppbevaring i tillegg til at det var en stor vegg som lukket av kjøkkenet mot stuen. Her har vi virkelig bygd drømmekjøkkenet vårt.

Hva er dine beste tips når det kommer til kjøkken?
Vi har laget en del kjøkken før, så nå visste vi hva vi hadde lyst på. Derfor var det veldig gøy å få jobbe med Scan Granitt som leverte oss benkeplate fra Neolith. Jeg er en person som griser veldig mye når jeg lager mat. Jeg elsker å ha besøk, ha fester, jeg bruker mye sitron, sitrus, rødvin, så når jeg skulle velge benkeplate var det veldig viktig for meg at den kunne brukes til hva som helst og at den var slitesterk. I tillegg er platen vi valgte en nydelig match med kjøkkenfrontene våre fra Ask & Eng.

Åpne opp! En ting vi hadde veldig lyst på i dette i kjøkkenet var så lite overskap som mulig, men fortsatt ha en del oppbevaring. Derfor bygget vi den store øya, som har blitt selve smykket i leiligheten. Det var viktig at det ikke bare skulle ha en funksjon, men at det var estetikk bak det. Vi snakket da med Scan Granitt og fikk til denne fantastiske Watherfall edgen på øyen som er med på å gi et skikkelig blikkfang inn i rommet.

Helt stykke! I stedet for å ha en vanlig vask, lagde Scan Granitt en sømløs løsning hvor vasken er i samme materiale som benkeplaten. Det som og er veldig bra er at Neolith tåler jo alt, og at det da ikke er noe problem å sette for eksempel varme gryter eller stekepanner rett ned i vasken uten at det lager merker. Dette er en løsning vi er veldig fornøyd med, og noe vi kommer til å ta med oss hver gang i lager et nytt kjøkken. Vi er superfornøyd!

Det ligger i de små detaljene. Skreddersømmen, kvaliteten.

Emilie valgte Himalaya Crystal fra Neolith sortimentet vårt. Himalaya Crystal har brune årer i seg – noe som vakkert tar opp det brune treverket i kjøkkenfrontene fra Ask & Eng.

Emilie forteller om valgene sine i leiligheten og hva som er lurt å tenke på for å skape et praktisk kjøkken. Det estetiske er ivaretatt, og hun forteller sine beste råd på å skape helheten.

Om Neolith

Neolith er et høyteknologisk materiale som kombinerer innovasjon med det beste av design. «Sintered Stone» benytter en ny teknologi som gjør det mulig å produsere benkeplater av veldig høy kvalitet fra 100% naturlige elementer. Ingen bindemidler blir brukt. 

 

Bli inspirert i vårt store inspirasjonsgalleri her.

 

Produktet har alle de beste egenskapene tilgjengelig i en benkeplate. Materialet er vedlikeholdsfritt, hygienisk, varmetolerant, ripebestandig, Uv-tolerant, produsert fra naturlige og resirkulerte materialer. Dette er produktet som kombinerer alle egenskapene man ønsker i en benkeplate.  

Les mer om detaljer og muligheter her.