fbpx
Scan Granitt logo
Himalaya Crystal benkeplate

Mont Blanc

De uberørte bakkene i de fransk-sveitsiske alpene og den alpine glamouren til et av verdens mest prestisjefylte skisteder, Chamonix, er inspirasjonen bak Neoliths Mont Blanc.

Mont Blanc har en naturtro tilnærming til hvordan steinen er bygget opp over millioner med sine vakre, tynne årer mot den kremhvite bakgrunnen.

Fås i matt utførelse.

Størrelser

Maksimalt 320x160cm

Tykkelse

12 mm
20 mm

30+mm med forkant

Leveringstider

4-5 uker

Himalaya Crystal benkeplate
Himalaya Crystal benkeplate

mont blanc matt

Fordeler

Vedlikeholdsfritt

Neolith benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. En Neolith benkeplate vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år.

Ripe- og flekkbestandig

Neolith benkeplater er en ekstremt hard og kompakt steintype som gjør at overflaten har stor motstandsdyktighet mot riper og flekker. Kaffe, olje, vin og sitrus vil ikke skade eller sette merker i benkeplaten.

Støtbestandig

Neolith benkeplater har stor motstandsyktighet mot støt og skader. Skulle du være uheldig å få skade i din benkeplate dekkes dette av vår 5 års uhellgaranti.

UV bestandig

Neolith benkeplater tåler UV og kan like gjerne brukes som utekjøkken, fasade eller
andre utendørs-produkter.

Varmebestandig

Tåler temperaturer opp til 300ºC som gjør at alle kjeler, stekepanner etc til bruk i normal matlaging kan settes direkte på benkeplaten uten å få skade.

Vil du vite mer?