fbpx
Scan Granitt logo

Helene Ragnhild har bachelor i ernæringsfysiologi og brenner for det å ta ansvar i eget liv og over egen helse. Daglig inspirerer hun mennesker til å bruke maten som medisin for å ta kontroll på livet, energien og lykken. Helene Ragnhild elsker å lage mat og tilbringer mye tid på kjøkkenet sitt, gjerne sammen med sine to jenter Lykke og Sanne.
Vi i Scan Granitt tok turen til Helene Ragnhild og mannen Jonna sitt nye hus på Nordstrand i Oslo, og vi ble tatt varm i mot i husets samlingssted – kjøkkenet.

Utbyggeren kalte meg prinsessen på erten på grunn av mine krav til det estetiske. Jeg er opptatt av å ha det pent rundt meg, men det må også være funksjonelt! Da jeg hørte om Neolith og fikk se utvalget deres og høre om benkeplatens egenskaper var jeg solgt!

 

For Helene Ragnhild var livet tidligere ganske så tøft. Etter 10 år med sykdom og utmattelse fikk hun beskjed om at hun måtte lære seg å leve med sykdommen. Det ble starten på hennes kamp for å skape det livet hun lengtet etter. Hun valgte å jobbe mot å få et godt forhold til kropp og mat, og å våge å nyte igjen. Det startet med å vise det hun ville ha og ta imot alt det vakre livet har å by på. Og sist, men kanskje viktigst, å lytte innover, tenke større og bli den personen hun var skapt for å være. Helene Ragnhild begynte å spise mat tarmen elsker, og som fremmer vekst for de gode, viktige bakteriene. Der oppdaget hun at hun kunne bruke maten som medisin, ja, det var ganske så magisk egentlig!

Helene Ragnhild er først og fremst mamma til Lykke og Synne, og elsker å boltre seg på familiens nye kjøkken.
– Det er viktig for meg å slippe jentene til på kjøkkenet og at jeg ikke trenger å være redd for hverdagens bruk.

Vasken er laget i samme stein som resten av benkeplaten
og skaper en nydelig helhet🤍

Hva var det viktigste for deg når du valgte stein til ditt kjøkken?

Jeg er en person som setter pris på at det er vakkert rundt meg, så det estetiske lå høyt på listen min. Når jeg skapte mitt drømmekjøkken ønsket jeg at det skulle være vakkert, et smykke, og at det skulle være praktisk og funksjonelt. Da jeg ble fortalt om Neolith og dens fantastiske egenskaper, var jeg solgt. Den har akkurat det uttrykket jeg var ute etter! Den vakre marmor-looken passet perfekt inn i mitt klassiske og tidløse kjøkken. Jeg elsker å lage mat, og da gjerne sammen med jentene mine. Da er det også viktig for meg at jeg ikke må gå rundt å være redd for bruken, riper, merker og vedlikehold.

 

Hva er viktig for deg når du innreder huset ditt?

Det viktigste er å skape et koselig og trygt hjem for jentene mine og oss. Et sted jeg finner ro og kan lade batteriene. Jeg elsker det klassiske og varige.
Det er viktig for meg at det er en gjennomført stil og da må det gå igjen i alle detaljer.

Hva gjorde at du valgte steinen du endte opp med?

Jeg har alltid likt den klassiske marmor-looken og jeg synes det passer godt til stilen og fargen på kjøkkenet mitt. Jeg likte veldig godt varmen i årene og jeg vet at jeg har tatt et tidsløst valg som jeg kommer til å elske i mange år fremover. Når steinplaten i tillegg tåler både varme, vann, er ripe – og støtbestandig og ikke krever noe vedlikehold er dette 10/10 for min del!

Helene Ragnhild elsker å lage mat. Og da er det ganske greit å ikke være redd for at maten etterlater seg merker.
Foto: Elin Eike Worren

Rene matvarer som tarmen vår elsker! Helene Ragnhild har skrevet boken «Du er magisk» – sjekk den ut!
Foto: Elin Eike Worren

Helene Ragnhild stortrives på kjøkkenet sitt og er veldig fornøyd med den nye benkeplaten sin Calacatta fra Neolith sortimentet vårt.
Foto: Elin Eike Worren