fbpx
Scan Granitt logo

Han har flyttet inn i sin nye enebolig på Ekeberg i Oslo og med sin gjennomførte stil er hele huset blitt en visuell opplevelse. Vi tok en tur, fikk omvisning og en god prat med skuespilleren Lasse Vermeli.

Hvem

Lasse Vermeli. Skuespiller og produsent. 
Lasse Vermeli (f. 1991) har etter endt utdannelse i 2012 fått bred erfaring fra scenekunstfeltet og har vært tilknyttet flere teatre i landet. Han har medvirket i forestillinger som «Evita», «Jeppe på Bjerget», «Kaptein Sabeltann», «Kristin Lavransdatter», «Folk & røvere i Kardemomme by» og «Les Misérables».
 
Lasse har også medvirket i dramaserien «Wisting» for Viaplay, «Neste Sommer» for Warner Bros. Discovery og han har gitt stemmen til «Aladdin» i Walt Disneys nyproduksjon av klassikeren. Han har medvirket i NRKs megasuksesser «Lykkeland» og «Exit» og snart ser du han i den tredje sesongen av «Lykkeland» på NRK. 
 
Fortell om huset dere har bygd:

Vi har flyttet inn i en kjedet enebolig på Ekeberg i Oslo. Vi flyttet inn rett før sommeren og har endelig kommet på plass og falt relativt til ro. Det har vært en lærerik og krevende prosess. Mange (!) valg som skal gjøres og avgjørelser som skal tas. Utrolig gøy. Vanskelig. Tidvis frustrerende. Kompromissfylt. Men vi ser tilbake på prosessen med en enorm glede og vi har for første gang opplevd hvor mange lag av estetikk som finnes.

 

Lasse Vermeli har omsider landet i sin flotte enebolig på Ekeberg i Oslo. Foto: E_Hebbert

Vasken er i samme utførelse som benkeplaten, i steinen Calatorao
fra Neolith sortimentet vårt.

Som en over snittet ivrig hobbykokk var det viktig å finne plater som tåler tøff behandling og varme. Samtidig noe vi kunne «leke med» 
i designet av rommene.

Lasse lever et hektisk liv men elsker roen det gir han å kokkelere på kjøkkenet sitt. Derfor var det ekstra viktig med en benkeplate som tåler syrer, væsker, varme og vann. 

Hva var det viktigste for deg/ dere når du valgte stein til kjøkkenet og bad?

Valget falt raskt på Scan Granitt da røttene til Sandefjord er viktig for meg. Det var viktig for oss å sy en gjennomført tråd i hele huset og finne en stil vi likte. Nettopp det å ha mulighet til å bygge opp noe fra bunn og finne nettopp den stilen vi ønsket oss, så vi på som en enorm mulighet og noe vi har hatt det veldig gøy med. Med god hjelp fra Scan Granitt og gjengen hos Huseby føler vi at prosjektet har landet akkurat der vi hadde håpet. 

 

Hva er viktig for deg når du innreder huset ditt?

Det viktigste for oss har vært å gjøre huset til et hjem. Vårt hjem. Det er noe vi opplever vi snart har kommet i mål med. 

 

Hva gjorde at du endte opp med steinen dere valgte?

Da Scan Granitt introduserte oss for produktene fra Neolith ble valget enkelt. Som en over snittet ivrig hobbykokk var det viktig å finne plater som tåler tøff behandling og varme. Samtidig noe vi kunne «leke med» i designet av rommene. Både i kjøkkenet og på baderommene har vi landet på plater som har blitt en stor del av interiøret, samtidig som det er funksjonelt og med estetiske detaljer som har vært gøy å tegne og se bli til «liv». 

Innredningen er fra Huseby Kjøkken/ @husebykjokken/ @huseby_skoyen og benkeplaten er typen Calatorao fra Neolith fra oss, Scan Granitt.

Kjøkken har en stram, maskulin stil med innslag av naturlige elementer. Alle foto: Vermeli Produksjoner.

Kranen fra Tapwell passer perfekt med den mørke benkeplaten fra Neolith sortimentet vårt. På benken ser man såper fra @fitjarislands. 

På badet har Lasse valgt Bianco Carrara fra Neolith sortimentet vårt. Innredningen er fra Huseby Kjøkken/ @husebykjokken/ @huseby_skoyen.

Bianco Carrara er en av våre mest populære benkeplater, og passer til både klassisk og mer moderne stilretning. 

Vakre kontraster – velg en rolig base på benkeplaten og dra mer på med struktur og liv i selve innredningen.

På vaskerommet har Lasse valgt Pietra de Luna fra Neolith sortimentet vårt. Innredningen er fra Huseby Kjøkken/ @husebykjokken/ @huseby_skoyen.

På gjestetoaletter er hele vasken laget av Pietra di Luna.

På hovedbadet har Lasse valgt Bianco Carraca fra Neolith sortimentet vårt på hele benkeplaten. Innredningen er fra Huseby kjøkken.

En utsøkt finish er viktig for å skape en opplevelse av gjennomført kvalitet.

Nedfelte stikkontakter i benkeplaten gjør starten og slutten på dagen enda mer sømløs. Stein: Bianco Carrara fra Neolith sortimentet vårt.

Hobbykokken må ha riktig utstyr på plass. 

Spenstig fargevalg på vaskerommet! Her falt valget på Pietra Luna fra Neolith sortimentet vårt.

Close up på vaskerommet med Pietra Luna fra Neolith sortimentet vårt.

Kvalitestsstempel.

På gjestetoalettet har Lasse valgt Pietra de Luna fra Neolith på hele vasken.