fbpx
Scan Granitt logo

Monica og Chris Nyhus er kjente navn for mange, kanskje først og fremst fra sosiale medier og bloggerene, men paret driver også nettbutikk og to brands sammen. Med fire barn sier det seg selv at det er hektiske dager i den fine familien.

Vi blir møtt med et nydelig julepyntet hus, og det satte oss i fantastisk julestemning som vi ønsker å dele med dere.

Jul for oss er barna og gleden deres. Vi er heldige som har stor familie rundt oss, og vi elsker høytiden. 

 

Monica og Chris inviterer oss med på pepperkakebaking. Hjerter, stjerner og engler former seg på den vakre benkeplaten. De har valgt Calacatta fra Neolith sortimentet vårt, og for familien på seks er det ingen tvil om at det er benkeplatens fantastiske egenskaper som gjorde at valget falt på Neolith. 

Julegaveinnpakningen tok Chris seg av i dag, og vi ble imponerte av ferdighetene!

Det er viktig for Monica og Chris å finne lommer til å tilbringe tid sammen bare de to midt i julestria🤍

Hva var det viktigste når dere valgte stein til deres kjøkken?

– Vi ønsker ikke å måtte begrense barna våre fra å utfolde seg på kjøkkenet, og da vi fant Calacatta fra Neolith sortimentet deres, var vi solgt. Ikke bare fikk vi en benkeplate som tåler alt, men vi fikk også akkurat det designet vi ønsket. Før hadde vi en benkeplate i laminat i betonglook, men vi trengte en benkeplate som tilførte varme til kjøkkenet vårt og myknet det mer opp. Vi elsker benkeplaten vår, og kjøkkenet er virkelig familiens viktigste samlingssted.

 

Hva er viktig for dere når dere innreder hjemmet?

Det viktigste er å skape et godt og koselig hjem for barna våre og ellers vår store familie. Vi elsker å ha gjester og er et naturlig samlingssted for familiene våre på begge sider. Kjøkkenet må være romslig og stort og innvie til gode samtaler over kjøkkenøya. Vi ønsker at barna skal kunne være med oss å lage mat. Det får vi muligheten til her.

Hva gjorde at dere valgte steinen dere endte opp med?

Vi trengte å varme opp kjøkkenet vårt. Vi kjøpte huset for snart to år siden og da hadde kjøkkenet en benkeplate i laminat med betong look. Vi syntes ikke det passet til livstilen vår og de vi er. Jeg, Monica, har alltid vært veldig glad i marmor looken. Vi ønsker at barna skal vokse opp i dette hjemmet, derfor er det viktig for oss med klassiske, varige valg. Når steinplaten i tillegg tåler både varme, vann, er ripe – og støtbestandig og ikke krever noe vedlikehold er dette den perfekte benkeplaten for oss!

Monica og Chris har valgt watherfal edge på kjøkkenøyen for å virkelig vise frem de vakre årene på Calacatta steinen.

Pepperkakebaking rett på platen uten å være redd for riper og at platen skal ta til seg farge.

Chris er familiens kokk og hadde virkelig teken på hvordan man får perfekt stekte pepperkaker.