fbpx
Scan Granitt logo

Stein er et fantastisk og holdbart materiale. Når du skal velge benkeplate i stein til ditt kjøkken eller bad, kan du skape et helhetlig, sømløst og vakkert uttrykk ved å velge vask i samme materiale.

Vi ser flere og flere tyr til løsninger der vasken sømløst flyter med benkeplaten. Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan løse din vask enten det er på badet eller kjøkkenet. Vi i Scan Granitt er eksperter på skreddersøm og får overgangene til å følge steinens mønster eller årer. Ved å velge stein i vasken får du et eksklusivt uttrykk og et produkt som er svært brukervennlig, enkelt å vaske og meget holdbart med lite riper.

Vi vil her vise dere forskjellige løsninger på vask i stein. Legg merke til at bunnen vil komme i fire deler for å få til fallet som gjør at vannet renner ned i sluket. Ved noen tilfeller som vi viser her har kunden valgt andre spennende løsninger. 

Når det kommer til størrelser kan du velge mellom 500×380 mm og 700×380 mm på kjøkkenvask. På vask til bad er det valgfritt.

Vask i Neolith sin Bianco Carrara fra prosjekt i enebolig i Stavanger. Legg merke til at bunnen i vasken kommer i 4 deler for å oppnå ønsket fall. 

Sømløs eleganse med vask i samme materiale som benkeplaten.

Vask på bad – her sammen med innredning fra vår samarbeidspartner Ask & Eng. Foto: Ask & Eng.

Her ser man vask i sintered stone materiale – og steinen du ser her heter Calacatta og er fra Neolith sortimentet vårt. Legg merke til bunnen i vasken. Den kommer i fire deler for å kunne få til fallet som gjør at vannet renner ned i sluket i midten.

Vask på kjøkken i Lundhs Antique. Autentisk, krever ingen vedlikehold og tåler alt. Stein fra Lundhs er et trygt og godt valg og er et ekstremt holdbart materiale. Se vårt sortiment i Lundhs Real Stone her 

Vask på bad i Lundhs Antique. Sortiment i Lundhs Real Stone her 

Vask på bad – her sammen med innredning fra vår samarbeidspartner Ask & Eng. Foto: Ask & Eng.

Vask i natursteinen Portland Grey.

Vask i Neolith – Himalaya Crystal.

Utslagsvask på servicestasjon i restauranten Mirabelle til Ørjan Johannessen –  i Colorado Dunes fra Neolith sortimentet vårt.

Vask i Lundhs Real Stone på utekjøkkenet. Lundhs Real Stone er UV bestandig og passer derfor utmerket også på utekjøkken. Her ser du Lundhs Blue på det vakre kjøkkenet til Linda Steen. Se flere bilder fra prosjektet her.