fbpx
Scan Granitt logo

Scan Granitt følger tett på trendene i interiørbildet og har som mål å være i forkant av trendene for å kunne tilby stein kundene våre ønsker.
Vi elsker å følge med på prosessene til kundene våre, både ved å gi kundene våre råd og ved å lære av de.

Vi har tatt en real stein- og trendprat med et knippe mennesker vi ser på som innovative innen interiørtrender. Her er tredje del av spalten. Eirik og Marie jobber begge innen kreative yrker, da som musikkprodusent for Nora Collective og A&R Director i Universal Music. Det er klart et sånn par også er opptatt av det estetiske når de skulle totalrenovere det gamle trehuset de overtok en kald januardag i 2022. 

Marie og Eirik elsker farger. Den lyse Calacatta benkeplaten fra Neolith er faktisk det eneste hvite i hele huset.

Hva var det viktigste for dere når dere valgte stein til deres kjøkken?

Vi var veldig opptatt av å finne en leverandør som er eksperter på sitt felt og som kunne hjelpe oss med å ta et riktig valg i det vi ser på som husets viktigste rom, nemlig kjøkkenet. Vi fikk god hjelp til å velge benkeplate som passet våre kriterier, som var å finne en stein som tåler “alt”. For oss var et hovedkriterium at vi kunne sette fra oss varme stekepanner og gryter rett på steinen samtidig som den hadde det estetiske uttrykket vi var ute etter.

Hva gjorde at dere valgte steinen dere endte opp med?

Neolith huker av på alle våre kriteriene til benkeplate, i tillegg til noen vi ikke visste vi hadde. Vi elsker at vi kan ha marmor-uttrykket uten å bekymre oss over misfarging ved bruk av syre i matlagingen. Den er selvfølgelig varmebestandig og vi kan bruke den som skjærefjøl uten å bekymre oss for riper. Og så er det ekstra deilig at den er vedlikeholdsfri.

 

Hvis dere skal se inn i interiørkulen deres – hvilke trender tror dere er kommet for å bli, og hva ser dere fremover?

Vi er en fargeglad familie – den eneste hvite overflaten i vårt hjem er faktisk Neolith benkeplaten på kjøkkenet. Vi både tror og håper at det å bruke mye farger i både maling og interiør er en trend som har kommet for å bli.

Det var viktig for paret at benkeplaten var vedlikeholdsfri og tålte hverdagens bruk.

Kjøkkenet har skrog fra Ikea med fronter fra Ask & Eng.

Hvordan har du opplevd prosessen med Scan Granitt som leverandør?

Å forholde seg til Scan Granitt har vært ekstremt ryddig og presist. Vår totalopplevelse er at de er en meget seriøs leverandør som leverer det de sier til avtalt tid med god oppfølging hele veien.

 

Vi er en fargeglad familie – den eneste hvite overflaten i vårt hjem er faktisk Neolith benkeplaten på kjøkkenet.
Vi både tror og håper at det å bruke mye farger i både maling og interiør er en trend som har kommet for å bli.

– Marie og Eirik