fbpx
Scan Granitt logo
Scan Granitt følger tett på trendene i interiørbildet og har som mål å være i forkant av trendene for å kunne tilby stein kundene våre ønsker.
Vi elsker å følge med på prosessene til kundene våre, både ved å gi kundene våre råd og ved å lære av de.

Vi har tatt en real stein- og trendprat med et knippe mennesker vi ser på som innovative innen interiørtrender. Her er første del av spalten. Malin og Philip er nybakte tvillingforeldre og et par med sansen for detaljer!

Lag moodboards for å sikre deg om at alle materialvalg og farger komplimenterer hverandre. Alle foto: Malin og Philip Olne.

Malin og Philip Olne flytter i disse dager inn i sitt drømmehjem i landlige omgivelser
i Melsomvik, Sandefjord.

Hva var det viktigste for dere når dere valgte stein til deres kjøkken?

– Vi hadde før byggeprosessen forelsket oss helt i et kjøkken kledd i vakker kalkstein.
Vi likte det organiske og ekte mønsteret, og det tidløse uttrykket det ga. Dessverre visste vi at det ikke ville passe vårt familieliv med en så porøs stein. Vi begynte å lete etter en benkeplate som kunne gi oss den samme følelsen, men som ville tåle bruk på en helt annen måte. Drømmen var å finne noe som ville tåle det meste, men likevel være vakker og naturlig i utrykket.

Hva gjorde at dere valgte steinen dere endte opp med?

Under leting etter kjøkken, kom vi tilfeldigvis over Bianco drift fra Caesarstone levert av Scan Granitt. Vi dro raskt for å se på den i større format, og falt helt for den. Vi så også på andre potensielle kandidater til benken, men gikk hele tiden tilbake til denne. Den ga oss følelsen av en naturstein, og hadde alle egenskapene vi lette etter. Vi ville ha et tidløst kjøkken som ville tåle søl og bruk på en måte en naturstein aldri kunne gitt oss. 

 

Hvis dere skal se inn i interiørkulen deres – hvilke trender tror dere er kommet for å bli, og hva ser dere fremover?

– For det første tror vi kvalitet er en trend som er kommet for å bli. Det har vel alltid vært på moten, men tidløshet er vel mer i vinden enn noen gang. Det vil nok gjenspeile seg i valg av materiale på kjøkken også. For det andre tror vi man skal tørre velge personlig. Trendbilde nå har plass for alle stiler. Det er viktig velge noe man vil trives med over lang tid, og ikke bare det som er på «moten».  Når det er sagt, tror vi at vi vil se mer vågale mønstre og farger på stein fremover.

Malin og Philip gikk for Bianco Drift fra Caesarstone som møtte deres to krav, naturtro utseende og at benkeplaten måtte tåle hverdagens bruk.
Malin og Philip valge å la steinen gå 60 cm opp langs veggen som «sprutvegg» og med en hylle i samme materiale for å skape helhet i uttrykket. Vi elsker det!
Hvordan har du opplevd prosessen med Scan Granitt som leverandør?

Helt fra starten har vi blitt møtt med et veldig hyggelig og behjelpelig personell, som har svart på alle spørsmål underveis og vist oss rundt på lager. Det var til stor hjelp i valgprosessen. Videre har vi fått så god service og alt har gått som avtalt. Veldig hyggelige og profesjonelle montører som har hatt et godt øye for detaljer og siste finish.

 

– For det første tror vi kvalitet er en trend som er kommet for å bli.
Det har vel alltid vært på moten, men tidløshet er vel mer i vinden enn noen gang.

– Malin og Philip Olne

Følg Malin og Philip på Instagram!
@baremalin

casarstone bianco drift